נפרוס את השום ופלפל חריף, ונטגן עם שתי כפות שמן זית על מחבת על אש בינונית עד שמזהיבים, כ2-3 דקות. נוסיף את העגבניה הפרוסה ונחכה להוצאת המיץ של העגבניה. נוסיף עוד שתי כפות שמן זית ואת התבלינים, ונבשל עוד דקה שתיים. בשלב הזה, נוציא את תבשיל העגבניות לצלחת או קערה ונוסיף למחבת את פרוסות הטופו בזיליקום עם מעט שמן זית ונצרוב עד שהטופו מזהיב משני הצדדים. נוסיף לכוס/קערה את הרסק עגבניות עם המים וסוכר ונוסיף את התבשיל עגבניות לטופו הצרוב במחבת ועליהם את הרוטב. נבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה, ונצלחת! *אפשר להוסיף את התבשיל מעל אורז, יוצא מעולה! בתאבון!טופו בזיליקום ברוטב עגבניות פיקטני
מרכיבים
הוראות הכנה
טופו בזיליקום ברוטב עגבניות פיקטני
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם Yasminekathybader@
המאמר הקודם