מומלץ להתחיל בצריבת הטופו בנפרד: יש לחמם מחבת עם מעט שמן, להוסיף את קוביות הטופו ולצרוב עד לקבלת גוון זהב מכל הצדדים, ולשים בצד. יש לשים מעט שמן במחבת, ולחמם מעט. להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן קלות עד להזהבה. יש להוסיף את השום, לערבב ולטגן עוד כ2 דקות. מומלץ בחום להגיש עם אורז לבן/חום- שילוב מנצח! בתאבון!!קארי טופו ושוק ירקות!
מרכיבים
הוראות הכנה
*אפשר לטגן את הטופו יחד עם הירקות, אך הטופו עלול להתפרק במהלך הבישול עקב ריבוי הערבובים וצפיפות במחבת.
לאחר מכן, יש להוסיף את הבטטה החתוכה, לערבב עוד פעם ולצרוב עד שהבטטה מקבלת מעט צבע.
בשלב הזה, יש להוסיף את קוביות הגזר, כרובית וברוקולי לערבב ולצרוב עוד כמה דקות יחד.
לאחר מכן יש להוסיף את הפלפל האדום הפרוס, את הפלפל החריף (במידה ואתם משתמשים) הפרוס, ואת שעועית הירוקה ולצרוב את כל הירקות ביחד כמה דקות.
במידה וצרבתם את הטופו בנפרד, זה הזמן להוסיף אותו גם כן, לערבב קלות ולצרוב עוד כ3 דקות ביחד.
יש להוסיף לקערה את כל מרכיבי הרוטב, לערבב טוב ולשפוך מעל הירקות. לערבב ולבשל ביחד עם מכסה חצי סגור על אש נמוכה כ7 דקות, תוך ערבוב כל 3 דקות בערך.
יש להוסיף בשלב הזה את כל מרכיבי הרטב, לערבב ולבשלעוד כ3 דקות עם מכסה פתוח.
קארי טופו ושוק ירקות
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם Yasminekathybader@
המאמר הקודם