נגרד את הבלוק סייטן באמצעות מגדרה לתוך קערה בינונית. יש להוסיף בקערה קטנה נפרדת את השמן ואת כל התבלינים, ולערבב. לאחר מכן יש להוסיף את התבלינים לסייטן ולערבב טוב טוב את הכל ביחד. יש לחמם מחבת על אש בינונית ולטגן בערך 10 דקות, תוך ערבוב כל כמה דקות, עד שהסייטן צרוב טוב טוב ויש מרקם קריספי וזהוב. אפשר להגיש לצד פיתה עם מתבל טחינה/עגבניות וסלט מרענן, בתאבון! ערכים תזונתיים למנה: פחמימה: 5 גרם חלבון: 33.4 גרם שומן: 16.2 גרםשווארמה טבעונית מפוצצת חלבון
מרכיבים
הוראות הכנה
שווארמה טבעונית מפוצצת חלבון
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם Yasminekathybader@
המאמר הקודם