בקערה גדולה, נוסיף את הקמח ומלח ונערבב. נוסיף את השמן ונערבב שוב קלות ונוסיף את המים החמימים ונערבב הכל ביחד. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד רבע כוס מים חמימים. ניתן למלא את הטוטריות במילואים מגוונים כגון: שעועית, אבוקדו, "בשר" טבעוני, ירקות וטחינה, פרוסות טופו וכו'. בתאבון!! טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!
מרכיבים
הוראות הכנה
הבצק אמור להיות לח אבל לא דביק!
נייצר כדור מהבצק ונניח בקערה בצד כ20 דקות.
לאחר מכן, יש להפריד את הבצק ל8 כדורים.
נוציא נייר אפייה על השיש, נפזר קמח בנדיבות, ניקח כדור בצק קטן, נשטח מעט עם היד ונפזר עוד מעט קמח מעל.
נשטח את הכדור לטורטייה דקיקה, נחמם מחבת נקי ונוסיף את הטורטיה שלנו ונצרוב כ20 שניות על צד אחד, עד שיש בועות ונהפוך ונצרוב עוד 10 שניות בערך. יש לחזור על הנ"ל עם שאר כדורי הבצק.
טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם Yasminekathybader@
המאמר הקודם