מוסיפים את כל המרכיבים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת "בצק" מגובש אך לא דביק. יש ליצור צורות של אצבעות מיני ולשים על תבנית שטוחה עם נייר אפייה.
אצבעות חלבון בטעם שוקו וניל!
מרכיבים
הוראות הכנה
לאחר מכן, ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עם כפית שמן קוקוס וטובלים כל אצבע לתוך השוקולד המומס.
מניחים את התבנית במקרר כחצי שעה, מוציאים, ומוכן!
אצבעות חלבון שוקו וניל
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]
המאמר הקודם