The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש

בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

על ידי יסמין 2 במרץ 2022

Nutrition facts: 200 קלוריות 20 grams שומן
הדפסה

מרכיבים

  • רכיבים:
  • חבילת טחון 340 גרם של חברת wonders
  • בצל בינוני פרוס דק
  • 2 גזרים קטנים קלופים
  • 2 עגבניות בשלות בינוניות/גדולות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 200 גרם רוטב עגבניות מרוכז
  • 3 כוסות מים רוטחים
  • 2 כפיות מלח שטוחות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית אורגנו
  • כפית בזיליקום
  • חצי כפית טימין
  • 3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

יש להפשיר את הבשר הטחון לפני השימוש, לפחות כשעתיים/שלוש.
יש להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן, השתמשתי בספגטי מחיטה מלאה.
בזמן שהספגטי מתבשל:
יש לחתוך את הבצל לשלוש פרוסות ולפרוס כל חלק לפרוסות קטנות דקות. לאחר מכן, יש לטגן עם מעט שמן בסיר קטן/בינוני (אפשר גם בלי שמן) עד להזהבה קלה. יש להשתמש בשום כתוש, עדיף טרי ולכתוש עם כלי מיועד או לפרוס את השום מאוד דק.
יש לטגן עם הבצל כדקה/שתיים.
בינתיים, יש לקלף את הגזר ממש את כולו עם מקלף, ואת הפרוסות הדקיקות להוסיף ולטגן כ2 דקות יחד עם הבצל והשום.
לאחר מכן, יש להוסיף את הבשר הטחון ולערבב טוב טוב עד להפרדה של ה"בשר" הטחון.
יש לקלף את העגבניות הבשלות, לחתוך לקוביות קטנות מאוד ולהוסיף לסיר. יש לערבב טוב ולבשל יחד כ5 דקות על אש נמוכה עד בינונית ולערבב מידי דקה/שתיים.
לאחר מכן, יש להוסיף את הרסק עגבניות המרוכז ולערבב. בשלב הזה נוסיף את המים הרותחים, נשים על אש גבוהה ונמתין כחצי דקה/דקה עד לבעבוע של המים.
בשלב הזה נוסיף את התבלינים, נערבב ונבשל יחד הכל על אש נמוכה עוד כ5 דקות.
בסיום הבישול, יש להוסיף את השמן זית, לערבב ולהגיש!
בתאבון!

יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]

שיתוף
1
FacebookTwitterPinterestLinkedinWhatsappTelegramEmail
המאמר הקודם
קארי טופו ושוק ירקות

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

קארי טופו ושוק ירקות

השניצל טבעוני הקריספי ביותר

פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!

הפסטו הביתי המושלם

אצבעות חלבון שוקו וניל

לביבות טבעוניות קריספיות במיוחד

לזניה בטטה ופטריות טבעונית

שווארמה טבעונית מפוצצת חלבון

קציצות “בשר” טבעוניות

נעים להכיר

נעים להכיר

יסמין באדר

אני נתקלת המון פעמים באנשים שנוצר אצלם אנטי נגד הטבעונות, בגלל ההרגשה שטבעונים נדחפים לאנשים לצלחת ובגלל האין ספור סרטונים של חיות סובלות בתעשייה. אני רוצה לתת לטבעונות זווית קצת שונה, לפתוח לעוד אנשים את העיניים להבין את היתרונות שיש לנו לעבור לתזונה הטבעונית, ובעיקר לסביבה שלנו, ויותר מזה- מבלי להקריב את האוכל הטעים שאתם רגילים אליו!

עקבו אחריי

Facebook Instagram Email

מאמרים אחרונים מהבלוג

  • בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

  • קארי טופו ושוק ירקות

  • השניצל טבעוני הקריספי ביותר

  • פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

  • Facebook
  • Instagram
  • Email

2021 - כל הזכויות שמורות © | TheVeganatural | תוכנן ונבנה ע"י Yazame – יזמות וארכיטקטורת דיגיטל | תקנון ותנאי שימוש

The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש
  • English