יש להפשיר את הבשר הטחון לפני השימוש, לפחות כשעתיים/שלוש.
מרכיבים
הוראות הכנה
יש להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן, השתמשתי בספגטי מחיטה מלאה.
בזמן שהספגטי מתבשל:
יש לחתוך את הבצל לשלוש פרוסות ולפרוס כל חלק לפרוסות קטנות דקות. לאחר מכן, יש לטגן עם מעט שמן בסיר קטן/בינוני (אפשר גם בלי שמן) עד להזהבה קלה. יש להשתמש בשום כתוש, עדיף טרי ולכתוש עם כלי מיועד או לפרוס את השום מאוד דק.
יש לטגן עם הבצל כדקה/שתיים.
בינתיים, יש לקלף את הגזר ממש את כולו עם מקלף, ואת הפרוסות הדקיקות להוסיף ולטגן כ2 דקות יחד עם הבצל והשום.
לאחר מכן, יש להוסיף את הבשר הטחון ולערבב טוב טוב עד להפרדה של ה"בשר" הטחון.
יש לקלף את העגבניות הבשלות, לחתוך לקוביות קטנות מאוד ולהוסיף לסיר. יש לערבב טוב ולבשל יחד כ5 דקות על אש נמוכה עד בינונית ולערבב מידי דקה/שתיים.
לאחר מכן, יש להוסיף את הרסק עגבניות המרוכז ולערבב. בשלב הזה נוסיף את המים הרותחים, נשים על אש גבוהה ונמתין כחצי דקה/דקה עד לבעבוע של המים.
בשלב הזה נוסיף את התבלינים, נערבב ונבשל יחד הכל על אש נמוכה עוד כ5 דקות.
בסיום הבישול, יש להוסיף את השמן זית, לערבב ולהגיש!
בתאבון!
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]
המאמר הקודם