The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש

טופו בזיליקום ברוטב עגבניות פיקטני

על ידי יסמין 23 בספטמבר 2021

טופו בזיליקום ברוטב עגבניות פיקטני

Nutrition facts: 200 קלוריות 20 grams שומן
הדפסה

מרכיבים

  • 300 גרם טופו בזיליקום של תנובה אלטרנטיב, פרוס
  • 3 שיני שום פרוסות דק
  • חצי פלפל ירוק חריף פרוס דק
  • עגבניה פרוסה דק
  • 60 גרם רסק עגבניות מרוכז
  • חצי כוס מים חמים
  • שמן זית
  • כף סוכר
  • כפית תבלין גריל עוף
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
  • כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה

נפרוס את השום ופלפל חריף, ונטגן עם שתי כפות שמן זית על מחבת על אש בינונית עד שמזהיבים, כ2-3 דקות. נוסיף את העגבניה הפרוסה ונחכה להוצאת המיץ  של העגבניה. נוסיף עוד שתי כפות שמן זית ואת התבלינים, ונבשל עוד דקה שתיים. בשלב הזה, נוציא את תבשיל העגבניות לצלחת או קערה ונוסיף למחבת את פרוסות הטופו בזיליקום עם מעט שמן זית ונצרוב עד שהטופו מזהיב משני הצדדים. נוסיף לכוס/קערה את הרסק עגבניות עם המים וסוכר ונוסיף את התבשיל עגבניות לטופו הצרוב במחבת ועליהם את הרוטב. נבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה, ונצלחת! *אפשר להוסיף את התבשיל מעל אורז, יוצא מעולה! בתאבון!

יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]

שיתוף
0
FacebookTwitterPinterestLinkedinWhatsappTelegramEmail
המאמר הקודם
קציצות טופו קריספיות במיוחד
המאמר הבא
קציצות “בשר” טבעוניות

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

קארי טופו ושוק ירקות

השניצל טבעוני הקריספי ביותר

פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!

הפסטו הביתי המושלם

אצבעות חלבון שוקו וניל

לביבות טבעוניות קריספיות במיוחד

לזניה בטטה ופטריות טבעונית

שווארמה טבעונית מפוצצת חלבון

נעים להכיר

נעים להכיר

יסמין באדר

אני נתקלת המון פעמים באנשים שנוצר אצלם אנטי נגד הטבעונות, בגלל ההרגשה שטבעונים נדחפים לאנשים לצלחת ובגלל האין ספור סרטונים של חיות סובלות בתעשייה. אני רוצה לתת לטבעונות זווית קצת שונה, לפתוח לעוד אנשים את העיניים להבין את היתרונות שיש לנו לעבור לתזונה הטבעונית, ובעיקר לסביבה שלנו, ויותר מזה- מבלי להקריב את האוכל הטעים שאתם רגילים אליו!

עקבו אחריי

Facebook Instagram Email

מאמרים אחרונים מהבלוג

  • בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

  • קארי טופו ושוק ירקות

  • השניצל טבעוני הקריספי ביותר

  • פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

  • Facebook
  • Instagram
  • Email

2021 - כל הזכויות שמורות © | TheVeganatural | תוכנן ונבנה ע"י Yazame – יזמות וארכיטקטורת דיגיטל | תקנון ותנאי שימוש

The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש
  • English