The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש

עוגת גבינה טבעונית – סופר קלה להכנה וטעימה

על ידי יסמין 20 בספטמבר 2021

עוגת גבינה טבעונית סופר קלה להכנה וסופר טעימה

Nutrition facts: 200 קלוריות 20 grams שומן
הדפסה

מרכיבים

  • לתחתית:
  • 80 גרם פטי בר קלאסיים
  • חופן אגוזי פקאן
  • חופן אגוזי מלך
  • 30 גרם מרגרינה/שמן קוקוס מומס
  • למילוי:
  • 300 מ"ל קרם קוקוס (החלק הקשה- יש לשים במקרר את הקרם קוקוס לפחות כמה שעות לפני)
  • 250 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת
  • 125 גרם יוגורט סויה טבעי ללא סוכר
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • מעט לימון סחוט (בערך 10 מ"ל)
  • גרידת חצי לימון

הוראות הכנה

לתחתית:  יש להכניס למעבד מזון את כל המרכיבים ולעבד עד לקבלת פירורים כמעט במרקם של חול על מנת שיידבק טוב תבנית. יש לשטח את התערובת של התחתית לתבנית אינגליש ולשים במקפיא. 

למילוי: יש להקציף את הקרם קוקוס עם השמנת הצמחית, היוגורט ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם כמעט יציב. יש להוסיף בשלב הזה את גרידת הלימון עם הלימון הסחוט ולערבב קלות. יש להוציא בשלב הזה את התחתית מהמקפיא, לשים את המילוי מעל, ולשים במקפיא לפחות לשעה שיתייצב לגמריי. אפשר להוסיף מלמעלה כל מיני תוספות לבחירתכם, אני הוספתי עוד פירורי פטי בר. ניתן גם להוסיף פירות כמו דובדבנים, אוכמניות ועוד.  בתאבון!

יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]

שיתוף
0
FacebookTwitterPinterestLinkedinWhatsappTelegramEmail
המאמר הקודם
חושבים שחסר חלבון מהצומח? תחשבו שנית!
המאמר הבא
3 טיפים להעלאת צריכת החלבון היומית בתזונה טבעונית

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

קארי טופו ושוק ירקות

השניצל טבעוני הקריספי ביותר

פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!

הפסטו הביתי המושלם

אצבעות חלבון שוקו וניל

לביבות טבעוניות קריספיות במיוחד

לזניה בטטה ופטריות טבעונית

שווארמה טבעונית מפוצצת חלבון

נעים להכיר

נעים להכיר

יסמין באדר

אני נתקלת המון פעמים באנשים שנוצר אצלם אנטי נגד הטבעונות, בגלל ההרגשה שטבעונים נדחפים לאנשים לצלחת ובגלל האין ספור סרטונים של חיות סובלות בתעשייה. אני רוצה לתת לטבעונות זווית קצת שונה, לפתוח לעוד אנשים את העיניים להבין את היתרונות שיש לנו לעבור לתזונה הטבעונית, ובעיקר לסביבה שלנו, ויותר מזה- מבלי להקריב את האוכל הטעים שאתם רגילים אליו!

עקבו אחריי

Facebook Instagram Email

מאמרים אחרונים מהבלוג

  • בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

  • קארי טופו ושוק ירקות

  • השניצל טבעוני הקריספי ביותר

  • פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

  • Facebook
  • Instagram
  • Email

2021 - כל הזכויות שמורות © | TheVeganatural | תוכנן ונבנה ע"י Yazame – יזמות וארכיטקטורת דיגיטל | תקנון ותנאי שימוש

The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש
  • English