את כל מרכיבי התחתית טוחנים במעבד מזון/בלנדר עד למרקם של פירורים. משטחים לתבניות של כוסות לקינוח, ושמים במקפיא שתתקשה מעט. לאחר מכן טוחנים במעבד מזון/ בלנדר עד למשחה חלקה/טיפה נוזלית את הבננה עם היוגורט. מוסיפים כמה כפות מעל התחתית בכל כוס קינוח, ומניחים עוד פעם במקפיא שתתקשה בינתיים השכבה של הבננה. לאחר מכן טוחנים בבלנדר עד לקבלת משחה חלקה/מעט נוזלית ומוסיפים כמה כפות מעל השכבת בננה בכל כוס קינוח ושמים שוב במקפיא. יש להקפיא לפחות חצי שעה עד להגשה! תוספות לבחירתכם- אני הוספתי בננה, פקאנים, וקילופי שוקולד מריר. בתאבון!
קינוח כוסות טבעוני פירותי במיוחד - ללא ייסורי מצפון!
מרכיבים
הוראות הכנה
קינוח כוסות טבעוני פירותי במיוחד – ללא ייסורי מצפון
יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]
המאמר הקודם