The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש

קינוח כוסות טבעוני פירותי במיוחד – ללא ייסורי מצפון

על ידי יסמין 23 בספטמבר 2021

קינוח כוסות טבעוני פירותי במיוחד - ללא ייסורי מצפון!

Nutrition facts: 200 קלוריות 20 grams שומן
הדפסה

מרכיבים

  • תחתית:
  • 60 גרם פקאנים
  • 30 גרם אגוזי מלך
  • 6 ביסקוויטים של פטי בר
  • 80 גרם שמן קוקוס (מומס)
  • שכבת בננה:
  • שתי בננות קפואות
  • 4 גביעים של יוגורט סויה וניל של תנובה
  • שכבת דובדבנים:
  • שתי כוסות דובדבנים מוקפאים (בערך 30 דובדבנים)
  • 250 מ"ל חלב סויה לייט של תנובה (ניתן איזה חלב שרוצים אך אם אתם משתמשים במשקה ללא סוכר, מומלץ להוסיף 2 כפות סילאן/סוכר)

הוראות הכנה

את כל מרכיבי התחתית טוחנים במעבד מזון/בלנדר עד למרקם של פירורים. משטחים לתבניות של כוסות לקינוח, ושמים במקפיא שתתקשה מעט. 

לאחר מכן טוחנים במעבד מזון/ בלנדר עד למשחה חלקה/טיפה נוזלית את הבננה עם היוגורט. מוסיפים כמה כפות מעל התחתית בכל כוס קינוח, ומניחים עוד פעם במקפיא שתתקשה בינתיים השכבה של הבננה. 

לאחר מכן טוחנים בבלנדר עד לקבלת משחה חלקה/מעט נוזלית ומוסיפים כמה כפות מעל השכבת בננה בכל כוס קינוח ושמים שוב במקפיא. 

יש להקפיא לפחות חצי שעה עד להגשה! תוספות לבחירתכם- אני הוספתי בננה, פקאנים, וקילופי שוקולד מריר. 

בתאבון!

יצא לך להשתמש במתכון?
אשמח שתספרו לי איך יצא! תייגו אותי באינסטגרם [email protected]

שיתוף
0
FacebookTwitterPinterestLinkedinWhatsappTelegramEmail
המאמר הקודם
למה להיות טבעוני בכלל? #1 המוסריות והצדק
המאמר הבא
חטיפי חלבון טבעוניים ב-4 מרכיבים בלבד

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

קארי טופו ושוק ירקות

השניצל טבעוני הקריספי ביותר

פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

טורטיות קריספיות מקמח כוסמין מלא!

הפסטו הביתי המושלם

אצבעות חלבון שוקו וניל

לביבות טבעוניות קריספיות במיוחד

לזניה בטטה ופטריות טבעונית

שווארמה טבעונית מפוצצת חלבון

נעים להכיר

נעים להכיר

יסמין באדר

אני נתקלת המון פעמים באנשים שנוצר אצלם אנטי נגד הטבעונות, בגלל ההרגשה שטבעונים נדחפים לאנשים לצלחת ובגלל האין ספור סרטונים של חיות סובלות בתעשייה. אני רוצה לתת לטבעונות זווית קצת שונה, לפתוח לעוד אנשים את העיניים להבין את היתרונות שיש לנו לעבור לתזונה הטבעונית, ובעיקר לסביבה שלנו, ויותר מזה- מבלי להקריב את האוכל הטעים שאתם רגילים אליו!

עקבו אחריי

Facebook Instagram Email

מאמרים אחרונים מהבלוג

  • בולונז טבעוני עם פסטה מחיטה מלאה (לא תרגישו את ההבדל)

  • קארי טופו ושוק ירקות

  • השניצל טבעוני הקריספי ביותר

  • פסטה בהכנה ביתית פשוטה ברוטב קלאסי!

  • Facebook
  • Instagram
  • Email

2021 - כל הזכויות שמורות © | TheVeganatural | תוכנן ונבנה ע"י Yazame – יזמות וארכיטקטורת דיגיטל | תקנון ותנאי שימוש

The Veganatural
  • דף הבית
  • הסיפור שלי
  • בלוג
  • מתכונים
  • יצירת קשר
  • מעבר לתזונה טבעונית
  • תקנון ותנאי שימוש
  • English